G-QMH0Q6JMPP
top of page
godot labor logo ujEszköz 1_0.75x-100.jpg

Godot Labor Galéria

1036 Budapest, Fényes Adolf utca 21.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
A Godot Labor 2020-ban nyitotta meg kapuit, azóta több tucat kiállítást szervezett, bemutatva mind a feltörekvő, mind az elismert művészek alkotásait. A 400 m²-es kiállítótér, amely a Godot Institute of Contemporary Art része, a Budapest Fényes Adolf utca 21. szám alatt található négyemeletes épületben kapott helyet. Az elvarázsolt kastélyra emlékeztető tér egyedi atmoszférát biztosít a művészeti élményekhez.

A galéria különösen figyelmet fordít a fiatal művészek támogatására és bemutatására. Az intézmény a budapesti művészeti szcéna különleges színfoltja, amely évente helyet ad a Godot Art Expo rendezvénynek. A Godot Labor 2022-ben otthont adott Bukta Imre "Műveljük kertjeinket" című nagysikerű kiállításának, amely a kortárs magyar képzőművészet egyik kiemelkedő eseménye volt.
 
A galéria célja, hogy inspiráló közeget teremtsen a művészek és a látogatók számára egyaránt, folyamatosan frissülő, változatos programokkal, amelyek minden alkalommal új művészeti élményekkel gazdagítják a közönséget. A Godot Labor nem csupán egy kiállítótér, hanem egy közösségi tér is, ahol művészeti előadások, workshopok és egyéb kulturális események zajlanak, hozzájárulva a helyi és nemzetközi művészeti élet pezsgéséhez.

A Godot Labor elkötelezett amellett, hogy a művészetet közelebb hozza az emberekhez, és hogy platformot biztosítson a művészek számára, hogy kifejezhessék kreativitásukat és új ötleteiket.
bottom of page