G-QMH0Q6JMPP
top of page

10% Kedvezmény a Godot Intézet karácsonyi művészeti vásárán: Fedezd fel a raktár kincseit!A karácsonyi időszakban a Godot Kortárs Művészeti Intézet egy különleges vásárral lepi meg a látogatókat.


Ebben az időszakban, a már látogatható kiállítások mellett, a múzeumshop és a raktár különleges vásárán, a műalkotások 10% kedvezménnyel kaphatók. Emellett, a bygodot.hu weboldalon a teljes kínálat megtekinthető, bár a kedvezmények kizárólag a helyszínen, kártyás vagy készpénzes fizetéssel érvényesülnek.

A vásár lehetőséget biztosít nem csupán egy egyedi ajándék beszerzésére, hanem a kortárs művészek támogatására is. Több mint 200 tehetséges alkotó több mint 2000 műve közül válogathatnak a látogatók, melyek a falakon és a raktár rejtett zugainak felfedezése közben kerülnek elő. Ez az egyedülálló böngészési élmény lehetőséget nyújt arra, hogy otthonodat különleges művészeti alkotásokkal díszítsd, miközben a kortárs művészeket is támogatod.


A vásár december 5-től 18-ig tart,

Nyitvatartás: Kedd-Péntek között 14:00-tól 19:00-ig

Szombaton és Vasárnap 11:00-tól 19:00-ig.


A Godot Intézet karácsonyi vására ideális helyszín ahhoz, hogy különleges műtárgyakat szerezz be, amelyek nem csak otthonod szépségét növelik, hanem a művészet iránti szereteted és támogatásodat is kifejezik.
Comentarios


bottom of page