G-QMH0Q6JMPP
top of page

Két kiállítás a Godot Intézetben. Gyere el a tetthelyre!Nincs itt semmi látnivaló!
Gőbölyös Luca


Az 1 millió forintos fődíjat külföldi kurátor bevonásával a szakmai zsűri már eldöntötte, de az 500.000.- forintos közönségdíj sorsa a látogatók kezében van.


Óbudán a Godot Kortárs Művészeti Intézet ismét remek programlehetőséget kínál. Egyrészről Gallai Judit Ágnes – Nokturnális narratívák című önálló kiállítását járhatjuk végig a négyszintes Godot Laborban, valamint részesei lehetünk egy fiktív bűntény nyomozati dokumentációjának és többek között megismerhetjük a „morzsák védőszentjét” Irma5second-ot is.Home, sweet home
Szigethy Anna


A művészeti szcéna által is jól ismert alkotók (Gőbölyös Luca, Kerekes Gábor, Kocsi Olga&Szabó Eszter Ágnes, Nagy Barbara, Szabó Klára Petra, Szigethy Anna) legújabb projektjeit a Heterotópia – minőségi tér című tárlat mutatja be, amely az első Godot Katalizátor Díj legjobb művészeinek csoportos kiállítása. Fotográfiai munkák, animációk és izgalmas térélményt nyújtó installációk között bolyongva fedezhetjük fel a művészeti gondolkodás határtalan világát.


Metszett formák sorozat
Nagy Barbara


A Godotban most bemutatkozó művészek korábban már többször is szerepeltek a Műcsarnok és a Ludwig Múzeum kiállító tereiben valamint alkotópályájuk elismeréseként különböző díjak birtokosai. Kocsi Olga és Szabó Eszter Ágnes iróniával átitatott komplex művészeti projektje a jótékonysági adományozásnak is teret ad.


A kiállításon a közönségnek is aktív szerep jut, hiszen az 500.000.- forintos közönségdíj odaítélése az ő kezükben van.The Trap
2021 / installáció, akvarell animáció, loop
Szabó Klára Petra

Megnyitó: március 24 este 7 óra

Megnyitja: Pátkai Rozina


A kiállítások megtekinthetők:

2022. március 25 – április 10

Nyitva tartás: K-V K-V 14-19 óra

gica.hu/tickets

március 24. este 8botFődíjas kiállítás: FAJGERNÉ DUDÁS ANDREA - Háziasszony katalizátora ∆ 2022. május 5. – augusztus 7.
Irma5seconds
KOCSI OLGA & SZABÓ ESZTER ÁGNES


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page