top of page

Még van egy extra heted! Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Pályázz most a Godot Art Expora


A Godot Art Expo pályázat valódi áttörést jelenthet a fiatal művész generáció számára és még van egy heted pályázni. Közismert, hogy a művészetből való megélhetés nem könnyű feladat és a galériák sem mindig nyitottak hosszú távú elköteleződésre a pályakezdő művészekkel szemben. Ezekre a problémákra jelent megoldást a Godot Art Expo pályázat.


Az Art Expo nyertesei lehetőséget kapnak arra, hogy alkotásaikat széles közönség előtt mutassák be és értékesítsék műveiket. A tíz napos Godot Art Expo rendezvényén több ezer látogató fordul meg és a kiállító művészek 90%-a értékesíti alkotásaikat. A művészeket a Godot Intézet összeköti a vásárlókkal ez által segítve saját networkingük kiépítését, valamint bekerülhetnek a Godot mentor programba.



A művészeti vásárt követően egy művész lehetőséget kap arra, hogy bekerüljön a Godot Labor, fiatalokat felkaroló állandó művészkörébe vagy önálló kiállítási lehetőséget kap a Godot Intézet egyik kiállítóterében. További tíz alkotó pedig meghívást kap a Godot Mezőszemere Művésztelepre, ahol teljes ellátás és anyagköltség-támogatás mellett egy dinamikus és inspiráló közegben dolgozhatnak.


A sikeres pályázók számára az esemény mellett további előnyt jelent a bygodot.hu online kiállítótér, amely egész évben lehetőséget nyújt az alkotások bemutatására és értékesítésére.

A pályázat leadási határidejét 2023 július 16, amelyet a godotpalyazat@gmail.com emailcímre kell elküldeni.


Részletekért klikkelj az alábbi linkre: https://www.godot.hu/post/palyazati-felhivas-godot-intezet


bottom of page