top of page

Megdöbbentő áron vásárolhatsz kortárs műalkotásokat – Csak a Godot Art Expon!



A művészeti világban ritkán adódik alkalom arra, hogy ilyen közel kerülhess az alkotókhoz és műveikhez, mint a Godot Art Expon. Ez a rendezvény nem csak egy sima kiállítás; ez egy forradalmian új kezdeményezés, amely lehetőséget nyújt a művészet iránt érdeklődők számára, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljenek a művészekkel, és támogathassák őket pályafutásukon.


A Godot Kortárs Művészeti Intézet által szervezett Godot Art Expo egy olyan esemény, ahol a művészet és a közönség találkozik, és kölcsönösen inspirálják egymást. A "Fogadj örökbe egy képzőművészt!" címet viselő kezdeményezés keretében az érdeklődők nemcsak megcsodálhatják a kreativitás csodáit, hanem személyes kapcsolatot is kialakíthatnak a művészekkel.


Miért lenne érdemes ellátogatni? Mert itt volt Bukta Imre kiállítása, amit már több mint 20 ezren láttak. Az 1100 négyzetméteres területen elterülő kiállítás több ezer alkotást kínál, amelyeket gerilla áron szerezhetsz be. Online: bygodot.hu


A Godot Art Expo kínálata magáért beszél: 200 tehetséges fiatal képzőművész több mint 2000 alkotását tekintheted meg és vásárolhatod meg. A művek gerilla áron kaphatók, tehát ne hagyja ki ezt a kivételes alkalmat, hogy támogassa a fiatal művészeket és egyúttal gazdagítsa otthonának művészeti gyűjteményét.




Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy bepillantson a művészeti világba, és részese legyen egy olyan közösségnek, amely támogatja és ünnepli a művészeti tehetségeket.


A Godot Art Expo október 18-29 között várja a látogatókat, minden nap 11-19 óráig. További információkért látogasson el a https://www.godot.hu oldalra.

Ne hagyja ki az év legmeghatározóbb művészeti eseményét!


Gyere és merülj el a művészet világában a Godot Art Expon, és fedezd fel, hogyan lehet a művészet több, mint csak egy szép kép a falon!


A Godot Art Expo október 29-ig minden nap 11-19 óra között látogatható az Óbudai magánmúzeumban (Fényes Adolf utca 21.). A belépőjegyeket online és a helyszínen is megvásárolhatják az érdeklődők



bottom of page