top of page

KOL-LABOR '21


Egy év telt el azóta, hogy a fiatal képzőművészek képviseletét célul kitűző Godot Labor 11 fős művészcsapata elkezdett együtt dolgozni és gondolkodni. Ez idő alatt az egyéni és páros kiállításokon túl, a hosszabb távú projektek mellett, olyan egyedi ötletet is megvalósítottak, mint a covid alatti kényszerű kiállítótér-bezárásokra reflektáló Fiktív kiállítás, amellyel megalkották a tárlatperformansz eddig nem létező, új, képzőművészeti műfaját. Most a tavaly szeptemberi galérianyitó kiállításhoz hasonlóan a Godot Labor négy emeletén, 400 m²-en mutatjuk meg a csoport tagjainak legfrissebb alkotásait, amelyeken már lekövethető az együtt töltött egy év hatása, a gondolatgeneráló gyűlések inspiráló lenyomata, olyan változatos műfajokban, mint installáció, szobor, videó, festmény, cianotípia és grafika. A különböző termek egyenként is szuggesztív művészi világot alkotnak, ahol az egymással feleselő műtárgyak felrobbantják a teret, míg a kiállítás egészét a fiatal generáció kiemelkedő alkotóinak progresszív erőteljessége hatja át.


Kiállító művészek: Balogh Kristóf József, Gallai Judit Ágnes, Gáspár Annamária, Gulyás Andrea Katalin, Hajgató Terézia, Hermann Zsófia, Kaszás Konrád, Kis-Prumik Zoltán, Plank Antal, Szabó Kristóf KristofLab, Tétényi Gabriella


A kiállítás 2021. szeptember 22-től október 31-ig látogatható keddtől vasárnapig 14-19 óra között.


Megnyitó: 2021. szeptember 22. 19:00 Megnyitja: Cserhalmi Luca, esztéta Belépődíj: 1000 Ft

A tárlat a 6. Godot Art Fair időtartama alatt (2021. 10. 06. - 10. 17.) az art fairre érvényes belépőjeggyel látogatható.

bottom of page