top of page

Godot Art Fair Budapest - The young generation / okt 2-13.

A kiállítás ingyenesen látogatható október 2-13 közt. Godot Young Generation Art Fair

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre a Godot Galéria szervezésében az a grandiózus képzőművészeti kiállítás és vásár, amely a pályájuk elején álló képzőművészek alkotásait tárja a nagy közönség elé. A korábban pop-up helyszíneken megrendezésre kerülő esemény megtalálta végleges helyszínét, Godot Kortárs Művészeti Intézet 700 m2–es kiállító terében és ebben az évben az Art Market Budapest vásárral párhuzamosan, októberben rendezzük meg, továbbra is ingyenes belépés mellett.

A több fordulós pályázati eljárás során sikeresen bejutott 110 művész között, a kiállítás és vásár végén 6 díjat osztunk ki.

A fődíj nyertese lehetőséget kap önálló kiállítás létrehozására a Godot Galériában és részt vehet a többi díjazottal együtt a Godot Galéria 10 napos mezőszemerei művész telepén.

Az art fair alatt, az elmúlt évekhez hasonlóan a „ gerilla árazás” módszerét alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy a vásár ideje alatt kicsiben tükrözzük azt a folyamatot, ahogy a művészek és alkotásaik folyamatosan emelkedő értékkel bekerülnek a művészeti vérkeringésbe.

110 művész közel 1000 műalkotása

Helyszín: Godot Kortárs Művészeti Intézet – Budapest 1036 Fényes Adolf utca 21.

Megnyitó: 2019. október 1. 20:00 óra

IMegtekinthető október 2-13 közt

Nyitva tartás: Vasárnap-Csütörtök 10:00-19:00 péntek, Szombat 10-20 óráig.

A belépés díjtalan


 

 


Támogató


bottom of page