G-QMH0Q6JMPP
top of page

Godot Kortárs Művészeti Intézet

Örökbefogadás Program

Who Are We

Fogadj örökbe egy képzőművészt! - Godot Kortárs Művészeti Intézet

Az Fogadj örökbe egy képzőművészt! programot a Godot Kortárs Művészeti Intézet hozta létre, hogy a közönségnek lehetőséget adjon arra, hogy közelebb kerüljenek a kortárs művészethez és közvetlenül támogassák a művészeket. Az alábbiakban ismertetjük a program részleteit és a résztvevők előnyeit.

1. Mi az Örökbefogadás?

Az Örökbefogadás egy innovatív alkotótámogató modell, amely lehetővé teszi a látogatók számára, hogy ne csak műveket vásároljanak, hanem a művészek munkáját is támogassák. Ezen túlmenően a program lehetővé teszi a művészekkel való közvetlen kapcsolatot, a művészi pályafutásuk követését és a közös alkotói utazás részeseivé válást.

 

2. Hogyan működik?

A látogatók a Godot Art Expo rendezvényen kiválaszthatják a támogatni kívánt művészt és műveiket. Az örökbefogadás keretében történő vásárlás során a látogató egy éves Pártfogó tagságot kap, amely számos előnyt és kizárólagos hozzáférést biztosít az intézet programjaihoz és eseményeihez.

 

3. Pártfogó Tagság Előnyei:

 

Esetlegess hozzáférés a művész stúdiójához és munkafolyamataihoz.

Meghívások kizárólag Pártfogók számára tartott eseményekre és műhelybeszélgetésekre.

A Godot Intézet magánmúzeumának speciális tárlatvezetései.

Kedvezmények a Godot Intézet programjain.

Lehetőség közvetlen kapcsolatfelvételre és együttműködésre a művésszel.

 

4. Hosszú távú előnyök:

Az Örökbefogadás programon keresztül a látogatók lehetőséget kapnak arra, hogy hosszú távú kapcsolatot építsenek ki a művésszel, kövessék művészi fejlődésüket és részt vegyenek a művészi közösségben. Ezen túlmenően a program segít abban, hogy a művészek fenntartható módon tudjanak megélni művészetükből, miközben a közönség aktív résztvevőjévé válik a művészeti világnak.

 

5. Részvétel és Támogatás:

 

A programban való részvétel egyszerű. Látogasson el a Godot Art Expo rendezvényre, válassza ki a támogatni kívánt művészt, vásároljon művet az Örökbefogadás program keretében és élvezze a Pártfogó tagság előnyeit.

 

6. További információ:

 

Minden további kérdés esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk az alábbi e-mail címen: godotintezet@gmail.com.

 

Az Örökbefogadás program lehetőséget nyújt a művészet és a közösség közötti hidak építésére, és egyedülálló módon támogatja a kortárs művészeket. Legyen Ön is részese ennek az izgalmas utazásnak!

bottom of page