G-QMH0Q6JMPP
top of page

A Godot Kortárs Művészeti Intézet az egészségügyi helyzetre felkészülve várja a látogatókat. 

A belépéshez NEM kérünk védettségi igazolást, vagy oltási kártyát!

Maszk nem kötelező!

Újonnan telepített múzeumi, érintésmentes beléptető rendszerünk segítségével szabályozzuk a látogatók számát, adott idősávon belül (maximum 55 fő).  Ez által biztosítva a hozzánk érkezők számára, hogy az 1100 m2-es, több légtérből álló épület együttesen belül biztonsággal tudják tartani egymás között a 2 méteres távolságot, amely a fertőzés veszély minimalizálásának egyik fontos feltétele.

 

Hasonló indíttatásból, a megszokott gyakorlattól eltérően, a nyilvános megnyitó események helyett, kiscsoportos tárlatvezetéseket tartunk, melyeken a részvétel előzetes regisztrációhoz és/vagy on-line megvásárolható belépőjegyhez kötött programtól függően. Az adott kiállításaink programjáról és azok látogathatóságának feltételeiről a kiállítások menü pont alatt tájékozódhatnak.

 

Továbbá a munkatársak és látogatók számára kötelező a maszk használata, melynek megvásárlására lehetőség van a helyszínen is. Valamint kérjük a látogatókat a két méteres távolság betartására.

A kiállítások az egészségügyi biztonsági óvintézkedések betartásával tekinthetők meg.

 

További információért vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot valamely elérhetőségeink egyikén. Igyekszünk mindent megtenni az Önök és kollégáink egészségének megóvása érdekében, illetve kérjük Önöket, hogy a jegyeket elővételben online vásárolják meg.

 

Fenti intézkedéseinkkel arra törekszünk, hogy biztonságban érezzék magukat nálunk.

Godot Kortárs Művészeti Intézet

Godot Nonprofit Kft.

bottom of page