G-QMH0Q6JMPP
top of page

Nagy Kriszta x-T: Portréfestést vállalok 2014-05-14 — 2014-06-17 - Godot Galéria


Portréfestést vállalok Nagy Kriszta x-T kiállítás nyílik a Godot Galériában 2014. május 15-én, 19 órakor.

A kiállítás gerincét a művész legfrissebb sorozata, 57 darab Orbán Viktor porté alkotja. Kizárólag a kiállítás ideje alatt, akciós áron darabja 56.990.- forintért megvásárolható!

A kiállítást megnyitja Cséka György esztéta, kritikus.


A kiállítás június 14-ig tekinthető meg a galéria nyitva tartási idejében keddtől péntekig 9 és 14, szombaton 10 és 13 óra között.

2014. május 15. és június 17. között került megrendezésre galériánkban művészünk Nagy Kriszta x-T Portréfestést vállalok című kiállítása. A kiállítás kiemelkedő sikert hozott a galéria életében, példátlan mennyiségben jelentek meg róla írások, recenziók, kritikák, nyilatkozatok, melykből az alábbiakban válogatunk néhányat: A kiállítás kezdete: – Trencsényi Zoltán: Orbán, a mintamókus, Népszabadságmdor: Ő a megélhetésem záloga, IndexOrbán ágyneműmintává vált, hvg videóPrókai Eszter: Orbán Viktor az ágyunkban van, origoNeményi Márton, Orosz Zoltán: Az a szó már nem az, hogy pina, hanem az, hogy miniszterelnök, HÍR24Melis Dóra: Egy ágyban Orbán Viktorral, LibrariusCzenkli Dorka: Vigye haza Orbán Viktort!, Magyar Narancs A kiállítás megnyitója, Cséka György megnyitó beszéde: https://www.youtube.com/watch?v=WswzURc08EQ Lévai Anikó vásárlása: – Naszádos Péter: Ezt a két képet vette Lévai Anikó, blikkKlág Dávid: Két Orbán-portrét vett Tereskovától a miniszterelnök felesége, cink A kiállítás finisszázsán készült beszélgetések Bordács Andreával, Cséka Györggyel és Oltai Katával: https://www.youtube.com/watch?v=IgcBpo8OD6Q

A blikk címlap: – Naszádos Péter: 6.5 milliót kaszált Tereskova Orbánon A hír TV interjú: http://mno.hu/magyarorszageloben/57-fele-szines-orban-viktor-portre-1240376 és reakciói: – Orbán Viktor ♥ Nagy Kriszta Tereskova, Indexanarki: Nagy Kriszta Tereskova: Orbán Viktor leszállta a szárnyaival és megvédett, !!444!!!

Nem magyar nyelvű megjelenések:

Lisa Weil: Ein Orbán für jeden, Budapester Zeitung

Lisa Weil: A government leader for everyone, Budapest Times

Marton Dunai: Hungarians snap up Warhol-like paintingsof leader Orban, REUTERS

Pop-art als Majestatsbeleidigung – die Orban-Portraits von Kriszta Nagy, Ard

Edit András: Vigorous Flagging in the Heart of Europe: The Hungarian Homeland under the Right-Wing Regime, e-flux

Gregor Mayer: Kommunalwahlen in Ungarn runden Orbáns Allmacht ab, der Standard


A drMáriás affér:

ujpeter: Képzőművészek portréháborúját robbantotta ki Orbán, !!444!!!


A Tóth Kriszta affér:

Szily László: Miért tetszett, hogy Tereskova leragyásozta Tóth Krisztinát?, cink


Összefoglaló jellegű írások:

Krisztián Simon B.: A férfiak nem szeretnek nőkkel paktálni, csak szerelmeskedni, vs.hu

Stumpf András: Miért szerelmes Orbán Viktorba Nagy Krisztina Tereskova?, Heti Válasz

A harmadik sorozat a Budapest Art Market 2014-en: – MDOR: Dühös óriáscsecsemők és Orbán arca, indexŐry Mariann: Kortársak az Art Market Budapesten, Magyar HírlapCsordás Lajos: Kortársias légkörben, NépszabadságLaky Zoltán: Itt nézheti meg a legújabb Orbán-portrékat, Heti VálaszP. Szabó Dénes: Veszik, vagy nem veszik? Népszava4


bottom of page