G-QMH0Q6JMPP
top of page

Nagy Kriszta x-T: Portréfestést vállalok 2014-05-14 — 2014-06-17 - Godot GalériaPortréfestést vállalok Nagy Kriszta x-T kiállítás nyílik a Godot Galériában 2014. május 15-én, 19 órakor.

A kiállítás gerincét a művész legfrissebb sorozata, 57 darab Orbán Viktor porté alkotja. Kizárólag a kiállítás ideje alatt, akciós áron darabja 56.990.- forintért megvásárolható!

A kiállítást megnyitja Cséka György esztéta, kritikus.


A kiállítás június 14-ig tekinthető meg a galéria nyitva tartási idejében keddtől péntekig 9 és 14, szombaton 10 és 13 óra között.

2014. május 15. és június 17. között került megrendezésre galériánkban művészünk Nagy Kriszta x-T Portréfestést vállalok című kiállítása. A kiállítás kiemelkedő sikert hozott a galéria életében, példátlan mennyiségben jelentek meg róla írások, recenziók, kritikák, nyilatkozatok, melykből az alábbiakban válogatunk néhányat: A kiállítás kezdete: Trencsényi Zoltán: Orbán, a mintamókus, Népszabadság mdor: Ő a megélhetésem záloga, Index Orbán ágyneműmintává vált, hvg videó Prókai Eszter: Orbán Viktor az ágyunkban van, origo Neményi Márton, Orosz Zoltán: Az a szó már nem az, hogy pina, hanem az, hogy miniszterelnök, HÍR24 Melis Dóra: Egy ágyban Orbán Viktorral, Librarius Czenkli Dorka: Vigye haza Orbán Viktort!, Magyar Narancs A kiállítás megnyitója, Cséka György megnyitó beszéde: https://www.youtube.com/watch?v=WswzURc08EQ Lévai Anikó vásárlása: Naszádos Péter: Ezt a két képet vette Lévai Anikó, blikk Klág Dávid: Két Orbán-portrét vett Tereskovától a miniszterelnök felesége, cink A kiállítás finisszázsán készült beszélgetések Bordács Andreával, Cséka Györggyel és Oltai Katával: https://www.youtube.com/watch?v=IgcBpo8OD6Q


Nem magyar nyelvű megjelenések:


A drMáriás affér:


A Tóth Kriszta affér:


Összefoglaló jellegű írások:4


Comments


bottom of page