G-QMH0Q6JMPP
top of page

Itt a lehetőség, hogy bekerülj a Godot Intézet kiemelt művészei közé - Pályázati FelhívásPályázati Felhívás


A GODOT Kortárs Művészeti Intézet pályázati felhívása fiatal művészek számára a GODOT ART FAIR ’22 kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre és a GODOT Kortárs Művészeti Intézet művészkörének bővítésére.Részletes pályázati kiírás


A Godot Art Fair 2015 óta a legnépszerűbb, fiatal művészeket támogató képzőművészeti vásár melynek célja új távlatok nyitása az XYZ generáció művészei számára, elősegítve pályájuk felívelését.

A vásáron résztvevő sikeres pályázók a Godot Galéria és a Godot Labor nagy hatású művészeivel közös térben állítják ki alkotásaikat, valamint műveik elérhetővé válnak a bygodot.hu online galériában.

A rangos eseményen bemutatkozó művészek között több díjat osztunk ki, melyek mellett a Godot csapata hosszú távon is támogatja a nyertesek pályájának felívelését.

A Godot Art Fair-en bemutatkozó művészeket a művészeti szakma és a nagyközönség egyaránt figyelemmel kíséri.

Legyél a saját jövőd alakítója és pályázz most!


A pályázat kiírója: Godot Nonprofit Kft.

A pályázatok beküldési határideje: 2022. július 10. 12.00 óra

A pályázók köre: 40 év alatti képzőművészek


· Fődíj: A fődíjas bekerülhet a Godot Kortárs Művészeti Intézet állandó művészei közé. Továbbá önálló kiállítási lehetőséget kap a Godot Kortárs Művészeti Intézet kiállítóhelyeinek egyikében, valamint részt vehet a 10 napos nyári alkotótáborunkban, a Godot Mezőszemere Művésztelep-en, ahol szállást, étkezést és anyagköltség-hozzájárulást biztosítunk munkája számára. (A fődíj nem minden esetben kerül kiosztásra)


· 1. díj: Önálló kiállítás a Godot Kortárs Művészeti Intézet kiállító helyeinek egyikében. Továbbá részt vehet a 10 napos nyári Godot Mezőszemere Művésztelep alkotótáborban, ahol szállást, étkezést és anyagköltség-hozzájárulást biztosítunk munkája számára.


· Külön díjak:

- Maximum 7 alkotó részt vehet a Godot Kortárs Művészeti Intézet 10 napos nyári Godot Mezőszemere Művésztelep alkotótáborában, ahol szállást, étkezést és anyagköltség-hozzájárulást biztosítunk munkájuk számára.


- A vásáron részt vevő művészek számára lehetőség adódik, hogy minimum 1 éven keresztül a bygodot.hu online galériában szerepelhessenek alkotásai.
Beküldhető pályaművek: Képzőművészeti alkotások, festmények, szobrok, kisplasztikák, sokszorosított eljárással készült műalkotások, fotók, installációk, videómunkák, stb.

Kiállítás ideje: 2022. október 4 - október 16.

Helyszín: Godot Kortárs Művészeti Intézet - Godot Institute of Contemporary Art (Godot ICA)

Cím: Budapest, 1036 Fényes Adolf utca 21.Pályázat menete /Technikai feltételek

Beküldés

I. kör

Emailben

Portfolio: pdf / Word . + jpg 18 Mb. formátumban, az alábbi adatokkal

- Személyes adatok:

o Alkotó neve

o Elérhetősége (emailcím, telefonszám)

o Művésznév

o Születési idő

o Önéletrajz

o A művészeti alkotásokat bemutató weboldal vagy facebook oldalak linkjei

o Maximum 20 alkotás fotója, amelyeket a vásáron szerepeltetnél

o Alkotások adatai: Cím, dátum, méret, anyaghasználat, technika, műfaj (festmény, fotó, print, videó, szobor stb.)


· Kérjük, hogy pályázatát ne tömörített fájlként, ne felhő-szolgáltatásban és ne fájlküldő honlapon keresztül juttassa el részünkre, hanem e-mail csatolmányként a fentebb megjelölt adatkerettel, vagy egy megnézhető oldal linkjeként.

· A Gmail szabályai szerint a mellékletek összesen legfeljebb 25 MB-osak lehetnek. Ha több mellékletet csatol, azok összesített mérete nem haladhatja meg a 25 MB-ot.


A pályázati anyagokat a godotpalyazat@gmail.com email címre várjuk.

A tárgyban tüntesse fel: Godot Art Fair 2022


II. kör

A beérkezett pályázatok értékelését követően a kiválasztott művészek egy on-line pályázati formanyomtatvány kitöltésével, valamint a jelölt alkotásokról készített fotók feltöltésével vesznek részt a második fordulóban. A második forduló eredményéről automatikus válaszemailben küldünk értesítést. A sikeres pályázókat telefonon keressük fel és egyeztetünk a Godot Art Fair ’22 kiállítás és vásári szereplés részleteiről.


III. kör

A kiválasztott műalkotások állapotát a beszállítás napján személyesen is megtekintjük. Ennek fényében fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy adott műtárgyakat a II. kör során adott pozitív visszajelzés ellenére mégsem fogadunk be a vásárra.


Kiválasztott alkotások

· Az alkotásokat installálásra alkalmas állapotban kérjük beszállítani. Fotók esetében a habkartont technikai okok miatt nem áll módunkban elfogadni. Dibond, vakrámás vászonra nyomott giclée, stb. elfogadható.

· Az alkotások helyszínre szállításának időpontja:

2022. szeptember 10., szombat, 10:00-17:00

2022. szeptember 13. kedd 9:00-17:00

(Az időpontok változásának jogát fenntartjuk)

· Az alkotások helyszínre szállítása a művész felelőssége. A Godot I.C.A. csak speciális esetekben segít a művek helyszínre szállításában.

· A műtárgyak tárolásának, valamint a Godot Art Fair ’22 vásár és kiállításnak a helyszíne: 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 21.

Bővebb információ:

A felmerülő kérdésekkel kapcsolatban a godotpalyazat@gmail.com címen lehet érdeklődni.

Futtassuk be együtt a művészeted!

Jó pályázást kívánunk!

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page