top of page

Rekord közösségi finanszírozás jöhet össze Bukta Imre katalógusára!


Bukta Imre: Műveljük kertjeinket katalógus

Nagy sikerrel fut a Brancs platformján indított közösségi kampány, amely Bukta Imre Műveljük kertjeinket! katalógusának előfinanszírozására indult. Mára több, mint 100 katalógust vásárolt a művészetet pártfogó közönség és a kitűzött összeg 80% fölött jár.


A 2023-as év legizgalmasabb tárlata olyan örökérvényű kérdéseket dolgoz fel, mint az otthon megtalálásának nehézségei, az elmúlás tapasztalata, az értékek változásai, a szakralitás megélése és az alkotás szükségessége. Habár a devalválódás és az emlék torzulás az élet természetes folyamata, a Műveljük kertjeinket művészeti kiadvány elkészítésével az a célunk, hogy ez a fontos kiállítás más formátumban, de tovább éljen.


A Godot Intézetben látható tárlatot már több, mint tízezer ember látta és hiányolták a hozzá kapcsolódó kiadványt, amely tanulmányok és művészi reprodukciók formájában dolgozza fel a frissen Kossuth díjas művész legújabb tárlatának anyagát.


Bukta Imre: Műveljük kertjeinket katalógus


A sikeres kampányt követően eleget tehetünk a kérésnek és élesíthetjük a nyomdai anyagot. Érdemes azonban továbbiakban is támogatni a Bukta Imre katalógus elkészítését, hiszen a Brancs vásárlói elsők között kaphatják meg a katalógust, illetve a Brancs termékcsaládok között egyedi művészeti Bukta nyomatra is szert lehet tenni vagy akár a művészt saját műtermében is meg lehet látogatni.


Fantasztikus élmény szembesülni azzal, hogy ilyen nagy igény van művészeti kiadványokra és a közösség kifejezve igényét támogatja munkánkat. Bukta Imre korunk egyik legkülönlegesebb művésze, akinek alkotásait és művészi világát mindenkinek ismerni kellene. Nagyon hálásak vagyunk az eddigi támogatóinknak és köszönjük, hogy hozzá segítenek a katalógus elkészítéséhez. Most még lehet csatlakozni pár napig a kampányhoz, ami akár túl is teljesíthető. Bíztatok mindenkit arra, hogy legyen részese a projektnek, akár egy belépőjegy megvásárlásával, akár pártfogóként vagy gyűjtőként. Kérjük, aki teheti, csatlakozzon, mert a művészet motorja a közösség ereje. – Sáfár Zoltán Godot Intézet, Dumaszínház társalapító.

Aki szeretne részese lenni a kampánynak, itt tud választani a különféle csomagokból:


bottom of page