top of page

Bukta és a rekord: 20 ezer látogató a Godot Intézetben!


A kortárs magyar képzőművészet új mérföldkőhöz ért: Bukta Imre Műveljük kertjeinket című kiállítása a Godot Intézetben 20 ezer látogatót vonzott, ami rekordot jelent a hazai önálló kiállítások között.



Legközelebb október 19-22. között az Art Market Budapest teremti meg a hazai és nemzetközi közönség számára a Bukta Imrével és alkotásaival való találkozás lehetőségét. Az idén 13. alkalommal megrendezésre kerülő nagyszabású művészeti seregszemle, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb művészeti vására rendkívül széles, közel 30 országból érkező kiállító által biztosított választékában kerül a figyelem középpontjába Bukta Imre. A különleges eseményre a Godot Intézet egyedülálló kiállítási koncepcióval és meglepetésekkel készül. Szintén az Art Market Budapest keretében kerül sor az „Év kiállítását” megörökítő Bukta Imre katalógus bemutatójára is.

„Rendkívüli élmény és gyűjtői csemege Bukta Imre művészete, olyan ritka kincs, amelynek megosztása az Art Market Budapest ínyenc hazai és nemzetközi közönségével fontos és egyben kellemes feladat. A különleges közép-európai művészeti értékek iránti nemzetközi érdeklődés felkeltésében kiemelt szerepet szánunk a vásáron megvalósuló Bukta kiállításnak.”

– emelte ki Ledényi Attila, az Art Market Budapest alapító-igazgatója.






bottom of page