top of page

Banksy eredeti művei a Godot Art Expon: Egy rendkívüli kiállítás meghosszabbítva!

A Godot Kortárs Művészeti Intézet örömmel jelenti be, hogy a Godot Art Expo rendezvényt meghosszabbította egészen november 5-ig. Ez a rendhagyó helyzet annak köszönhető, hogy újabb eredeti Banksy műtárgyak érkeztek intézetünkbe, melyeket most ön is megvásárolhat!




A Banksy művek iránti óriási érdeklődésre reagálva Laczkovich Borbála, a Godot Intézet művészeti vezetője és a kiállítás kurátora így nyilatkozott: "Banksy művei olyan ritka kincsek a művészeti világban, amelyek mély üzenetet hordoznak, és képesek megváltoztatni az emberek gondolkodásmódját. Nagy öröm számunkra, hogy a Godot Art Expo látogatói személyesen is megcsodálhatják ezeket az eredeti alkotásokat, és akár saját gyűjteményük részévé is tehetik őket."




Ne hagyja ki ezt a páratlan lehetőséget, látogasson el a Godot Art Expóra és merüljön el Banksy varázslatos és provokatív világában! Az eredeti műtárgyakhoz természetesen eredetiségi igazolást biztosítunk, garantálva azok autentikusságát.


A Godot Art Expo nem csak egy kiállítás; ez egy forradalmian új kezdeményezés, amely lehetőséget nyújt a látogatóknak, hogy szorosabb kapcsolatba kerüljenek a művészekkel és támogathassák pályafutásukat. 200 fiatal művész, több mint 2000 műalkotását tekinthetik meg. A "Fogadj örökbe egy képzőművészt!" című programunk keretében pedig közvetlen kapcsolatba léphet a művészekkel, és személyesen is megismerheti őket és munkájukat.




Az 1100 négyzetméteres területen elterülő kiállításunkon több ezer alkotás várja, melyeket gerilla áron szerezhet be. Bukta Imre kiállítása már több mint 20 000 látogatót vonzott, és most ön is részese lehet ennek a különleges élménynek, amit a Godot Intézet nyújt!



Várjuk szeretettel a Godot Art Expon!


További információért látogasson el weboldalunkra: Godot Art Expo

bottom of page