G-QMH0Q6JMPP
top of page

Még sosem látott rekord a magyar képzőművészetben: A kiállítás, amiről mindenki beszél!

A magyar kortárs művészet kiemelkedő alakja, Bukta Imre, már most feledhetetlen mérföldkövet állított fel a monumentális Műveljük Kertjeinket! című kiállításával. A tárlat eddig több mint 16 000 látogatót vonzott, ezzel történelmi rekordot felállítva a magyar képzőművészeti szcéna önálló kiállításainak sorában. A Godot Kortárs Művészeti Intézetben rendezett bemutató rendkívüli sikerrel zárul, új prezentációs irányt szabva a hazai kortárs képzőművészet számára.
Azoknak, akiknek még nem volt alkalma megtekinteni ezeket a lenyűgöző alkotásokat, erősen ajánlott, hogy minél előbb ellátogassanak a Godot Intézet 1100 négyzetméteres kiállítótermébe, hiszen a tárlat már csak augusztus 27-ig tart nyitva.


A kifejezetten erre a projektre született több mint 50 festmény, installáció, mozgó szobor és a videó munkák az óriási érdeklődésnek köszönhetően már most komoly helyet foglalnak el az idei kulturális események között és kiérdemelte, hogy az év kiállításának nevezzük. A kiállított installációk kizárólag ezen a tárlaton láthatók a Godot Intézetben, ahol a művész egyedi térbeli koncepciót valósított meg, emlékeztetve a tíz évvel ezelőtti Műcsarnok béli bemutatójára.
Bukta Imre monumentális kiállítása nemcsak művészi gazdagságával bűvöli el a látogatókat, hanem mélyreható témáival és gondolatébresztő perspektívájával is betekintést nyújt az emberi lét mélységeibe. Az alkotások mögött meghúzódó egyedi üzenetek átölelik, mélyebb önvizsgálatra és megértésre inspirálva a befogadó közönséget, megismertetve a vidéki Magyarország varázslatos hangulatát, a legmodernebb művészi technikák alkalmazásával.A "Műveljük Kertjeinket!" kiállítás 2023. augusztus 27-ig fogadja a látogatókat a Godot Kortárs Művészeti Intézetben.


1036 Budapest, Fényes Adolf utca 21.

Nyitvatartási idő: kedd-péntek 14:00 - 19:00, szombat és vasárnap 11:00 - 19:00.
Comments


bottom of page