G-QMH0Q6JMPP
top of page

Kol-Labor galérianyitó kiállítás - 2020. szeptember 30-tól november 29


A Godot Labor a hazai kortárs képzőművészeti élet legújabb színtere, amely első kiállításán a galéria állandó művészkörét mutatja be. A KOL-LABOR című tárlaton szereplő 11 fiatal képzőművész a galéria programjaként is megfogalmazott friss, egyedi, kísérletező, érzékeny szemléletmódot képviselik minden műfajban, legyen az festmény, szobor vagy installáció. A 400m²-es, négy szintes épület egészét magas színvonalú alkotások töltik be, így szintről-szintre, teremről-teremre barangolva szippantja magába a látogatót ez a művészeti örvény. A kiállító művészek mind saját hangjukat mutatják be, tematikus megkötés nélkül, így sokszor eltérő, mégis egymásra rímelő műveket és művészeti programokat ismerhet meg a látogató. A kiállítás a megnyitó eseményén túl ingyenesen látogatható.


Kiállító művészek: Balogh Kristóf, Gallai Judit Ágnes, Gáspár Annamária, Hajgató Terézia, Hermann Zsófia, Kaszás Konrád, Kis-Prumik Zoltán,Gulyás Andrea Katalin, Plank Antal, Szabó Kristóf KristofLab, Tétényi Gabriella

Megnyitó: 2020. szeptember 30. Kurátori tárlatvezetés 17:00-kor és 19:00-kor. Továbbá várjuk kedves vendégeinket egy közös koccintásra és az új kiállítótér felavatására. A tárlatvezetésekre a járványügyi helyzetre való tekintettel regisztráció kötelező a godotlabor@gmail.com oldalon. Belépődíj: 1000 Ft (helyszínen)

A kiállítás 2020. szeptember 31-től november 29-ig látogatható keddtől péntekig 14-18 óra között, szombattól vasárnapig 10-18 óra között.

Commenti


bottom of page