G-QMH0Q6JMPP
top of page

Heti betevő - jótékonysági kiállítás és aukció 2020. nov. 21 - 27.Idén ötödször rendezik meg a Heti betevő Művészeti aukcióját, melyre 76 alkotó ajánlotta fel munkáit. A Godot Kortárs Művészeti Intézet ad otthont a kiállításnak, melyet a járványhelyzetre való tekintettel Karafiáth Orsolya online nyit meg november 20-án, 18 órakor.

A kiállítást november 21-27. között lehet megtekinteni 14.00 – 18.00 óra között. (Cím: 1036 Budapest, Fényes Adolf u. 21.) A licit a kiállítás megnyitójának másnapján, 21-én indul és 27-én este 8-kor zárjuk le.

Idén új formában lehet ajánlatokat tenni, a jobb követhetőség és az anonim licitek könnyebb kezelése érdekében külön aukciós oldalunk lesz. Reméljük, a rövid regisztráció nem tart majd vissza senkit. A művészeket is itt fogjuk bemutatni november 3-ától.

Az online licitből származó bevétel összegét ezúttal is teljes egészében rászoruló emberek támogatására fordítjuk. Nemsokára jelentkezünk a részletekkel. #Godot #GodotICA #Karafiathorsolya #Charity #Art #ContemoraryartistsComments


Commenting has been turned off.
bottom of page